Adrian Ghenie se află pe primul loc într-un top al celor mai surprinzătoare ascensiuni ale artiştilor contemporani, tranzactionaţi în 2014.

Două imagini de Andy Warhol au fost vedetele unei licitaţii organizate de casa Christie's, miercuri, la New York, fiind cumpărate pentru 153 de milioane de dolari, în timp ce valoarea totală a operelor de artă vândute a fost de 853 de milioane de dolari, fapt care a reprezentat un record istoric.

Unul dintre cei mai apreciați experți mondiali în creația lui Rembrandt.........

Dupa ce in presa a aparut stirea ca celebra sculptura a lui Constantin Brancusi, "Cumintenia Pamantului" va fi scoasa la vanzare de catre actualii proprietari, firma care se ocupa de tranzactionarea lucrarii, respectiv Casa de Licitatii Artmark, a pornit o campanie online de strangere de voturi a cator mai multi romani, pentru a afla daca sculptura se vrea pastrata in tara sau se doreste vinderea ei catre un muzeu sau colectionar strain.

O rama restaurata poate fi de zece ori mai potrivita decat una noua, proaspat pusa.

Oferim cel mai simplu mod de a organiza oriunde si in orice mod o expozitie.

Cei mai bine cotați zece pictori români și cele mai scumpe zece picturi românești vândute pe piața autohtonă.

Aproximativ 1.500 de tablouri furate de nazişti, al căror preţ este estimat la peste un milliard de euro, au fost găsite într-un apartament mizerabil din Munchen, Germania.

Mai puțin cunoscutele creații plastice ale unui foarte cunoscut personaj.

Știați că Picasso este “cel mai furat” artist din lume? Iată cum arată “topul centralizat” al lucrărilor de artă furate la începutul lui ianuarie 2012.

La Paris a fost descoperit apartamentul care pe bună dreptate poate fi caracterizat drept o capsulă a timpului. Haideți să descoperim împreună comorile lăsate cu 72 de ani în urmă.

Va prezentam o serie de rame restaurate sau reconditionate, toate apartinand unor lucrari de Nicolae Grigorescu.

Astazi ne propunem sa vorbim despre arta inramari si felul in care ea se face. Cand spunem cuvantul "tablou", nu ne exprimam numai la lucrarea in sine. Pentru ca o lucrare sa devina tablou, ei ii trebuie atasata o rama corespunzatoare.